Clubvergadering van 5 september 2018 Eigen werk

Allereerst werden we verwelkomd met een gratis drankje, om op ieders gezondheid en goeie afloop van de vakantie te vieren.

Dat was dus een toffe opening. Bedankt !

 

Voor “eigen werk” begonnen we met : Mon

  • een zeer recente film van een reisje door Spanje van 12 min.

Mon en Evelyne hadden Ria, meegebracht, die kwam kijken naar deze film, daar Mon had gevraagd om deze in te spreken later. Mon spreekt zijn film gewoonlijk zelf in, maar hij vindt dat zijn stem het niet meer goed doet. Er moet nog gewerkt worden aan het filmpje.

  • We gingen voort met een gsm filmpje van Jozef over het uitvaren van een cruiseschip aan de kade van Antwerpen. Jozef was daar toevallig en legde dat vast.
  • Ikzelf had een deel van een film bij, over een reis die we maakten in Nieuw Zeeland. Dit gedeelte gaat over Hong-Kong, ook daar is commentaar op z’n plaats. Het duurde 8 min.
  • Lode gaf “Eduador” waar hard aan gewerkt was in verband met het geluid. Deze film is ook nog niet af, maar dat komt nog…. we hebben dus nog wat te verwachten. Hij duurde 17 min.
  • Walter had de film bij van “een ijzersterke 4daagse”. Deze film hadden we reeds gezien maar het was meer dan de moeite waard om hem nog een keer te zien, want dit is echt een pareltje. We kunnen goed zien, dat deze film goed voorbereid was en met zorg gemonteerd en afgewerkt. Prima !
  • Nog een film van Walter “ Andalusië”, 19 min. Ook deze film hadden we al eens gezien, maar ook dit was de moeite om hem nog eens te bekijken.

 

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid om het tweede gedeelte van 2018 in te luiden.

Tot binnen…..dagen

 

Winny

 

 

 

© Cycloop 2016
Powered by Mcorp.
Go to Top