Clubvergadering van 2 oktober 2019

thema : eigen werk                     

16 
aanwezigen

Onze voorzitter Walter stelde ons een nieuw lid voor : Jean

We begonnen met een film van François : Lyon – 15 min.

Zoals we gewoon zijn van François, een mooi filmpje, zeker als we zien dat het weder hen niet goed gezind was. Zoals steeds zijn er opmerkingen gemaakt, maar, persoonlijke smaak kan men niet wegdenken in het zien en beoordelen van een filmresultaat. Mathilda spreekt zoals steeds perfect de film in.

Ons nieuw lid Jean verwelkomde ons met een filmpje van 5 min. met als titel : Denk toch even na. Heel heel actueel; over vervuiling en verspilling van grondstoffen. Er was heel veel over nagedacht, en het resultaat mocht gezien worden! Mooi Jean!

We vervolgden met een film van Rudiger over “wijn maken” die hij bij een reisje in Frankrijk had gemaakt samen met Marleen zijn echtgenote. We zagen vooral mensen die zich amuseerden en Marleen sprak deze film rechtstreeks via de camera in met succes. Goe gedaan !

Een film van Mon over KFC Koningshof, van 4 min., had bij voorbaat een heel verhaal nodig….. Op korte tijd was dit filmpje in elkaar gebokst. Toch een compact en goed verhaal en goed gebracht. Punt aan de lijn.

Mark Dekkers toonde de Middellandse Zee tijdens een cruise. Mark heeft enorme verbeteringen in deze film van 35 min. gebracht. Toch moeten we nog een goeie plakker zoeken om op de zoomknop van zijn toestel te plakken volgens Lode. Maar toch het is al OK.

Ondertussen was Boudewijn nog gearriveerd om de filmresultaten te tonen van een film waaraan verschillende mensen van de club hadden meegewerkt. Het betrof het 3de deel van “de Caters” waarbij het begin van de luchtvaart op ludieke wijze werd voorgesteld. Proficiat aan allen die hier aan mede gewerkt hadden.

Tot zover het resultaat van een geslaagde avond.

Bedankt iedereen!

Tot binnen 14 dagen

Winny

© Cycloop 2016
Powered by Mcorp.
Go to Top