Clubvergadering van 7 februari 2018

 

Gastcineast : François  Pauwels

 

Onze voorzitter Walter bracht de droevige mededeling dat Martje, ons allen bekend als echtgenote van Willy Van Osta was overleden. Wij allen denken in de eerste plaats aan Willy die het allerliefste verliest : Martje. Martje was zijn eeuwige compagnon, zijn lieve vrouw, echtgenote, en moeder van zijn twee dochters. Willy wij wensen je veel sterkte toe en wij blijven aan Martje denken als de vrouw die steeds aan jouw zijde stond.

Martje wordt begraven op dinsdag 13 februari e.k.

 

François had een vijftal films meegebracht.

  • Metrowandeling van 2015. Heel mooie film. Er waren perfecte standpunten genomen om in de buik van de metrogangen te filmen. Er was er heel wat te zien daar ondergronds. Duur film : 4,30 min
  • De Deurganckdoksluis, gefilmd in 2015 – 6 min. Perfect weergegeven bij de opening van deze sluis. Goeie film, met veel informatie.

 

We waren aan de PAUZE TOE

 

  • Lanzarote : 9,50 min. François vond zelf dat het niet zijn favoriete lokatie was, maar deze film was toch echt de moeite met veel variatie en kleuren. Gefilmd in 2016.
  • Oeganda van 2017 : 30,35 min. Natuurfilm van 2017. Heel boeiend, met veel dieren en een hachelijk avontuur.
  • Vurig Cappadocië: 7 min. uit 2014. Heel, heel veel luchtballonnen in een special beschermd gebied in Turkije. Dit gebied staat ook op de Werelderfgoed lijst van Unesco.

 

François, het was een aangename avond, met veel variatie en een mooie presentatie van verschillende films. Bedankt !

 

Nog wat opruimen en dan : naar huis.

Dank aan alle aanwezigen om de vrieskou te trotseren.

 

Groetjes

Winny

© Cycloop 2016
Powered by Mcorp.
Go to Top