Ummagumma, filmvoorstelling, 10 maart 2020

Cycloop verleende medewerking aan de filmopnames theatervoorstelling HINENI van 2de jeugdclub Ummagumma met opvoering in de grote zaal van WERF44 Schilde. De filmmontage werd volledig verzorgd door ons lid Boudewijn. Afgelopen dinsdag 10 maart werd het eindresultaat vertoond in de kleine zaal van WERF44 te Schilde. Het is altijd plezant om eens van een ander te horen wat zij er van vonden…
Lees hierna een paar schriftelijke commentaren:
• Mieke Verschuuren Boudewijn Thomas het was prachtig. Ik sta er paf van hoe je dat hebt kunnen doen. Je hebt er een goed zicht op. Laat me weten als je volgende film in première gaat. Een fan 👍💋🐔
• Marc Busscher Mooi werk, Boudewijn & C°, mijn stem heb je 🙂
• Joris Van Hove Ik heb me geen moment verveeld bij de filmvertoning.

Bedankt Boudewijn en Cycloop 👍💐

© Cycloop 2016
Powered by Mcorp.
Go to Top